/// Tko smo mi?

/// TRIO I d.o.o.

/// Tko smo mi?

Direktor i vlasnik poduzeća TRIO I d.o.o. Milan Pavlič, počeo je još davne 1966. godine otvaranjem samostalnog obrta.

Dugogodišnje iskustvo u montaži i nabavi vodoinstalacijskog materijala te praćenje potreba tržišta dovodi do odluke o otvaranju vlastite trgovine. Tako je 1991. godine registrirano poduzeće za trgovinu, instalacijske radove i građevinarstvo TRIO I d.o.o. sa sjedištem u Buzetu.Već je dugi niz godina Trio I aktivan veleprodaji i maloprodaji vodoinstalacijskog materijala, opreme za kupaonice, elektroinstalacijskog materijala te opreme za centralno grijanje. 
Danas TRIO I posluje na adresi Mažinjica 101 u Buzetu gdje su smještene upravne službe, odjel nabave i komercijale, odjel građevinske operative s timom montera, te prodajno-izložbeni salon.
Poslovnice poduzeća raspršene po Istri tako da osim u Buzetu, TRIO I možete posjetiti u Rovinju, Umagu, Poreču, Puli i Labinu. Građevinska operativa s timovima montera osim u Buzetu aktivna je i u Puli i Rijeci. TRIO I danas zapošljava 60-tak radnika koji nastoje stručno i ljubazno odgovoriti na zahtjeve svojih kupaca i poslovnog okruženja.  
U našim poslovnicama nudimo bogati asortiman renomiranih dobavljača:
- za moderna i pristupačna kupatila
- kompletnog vodoinstalacijskog materijala
- elektromaterijala
- materijala za centralno grijanje
- keramičkih pločica

Izložbeno-prodajni salon - Centralni salon (400m2) u upravnoj zgradi.
Stručno osoblje salona će Vam pomoći da odaberete ono što najbolje odgovara Vašim željama i potrebama uz najsuvremeniju informatičku podršku.  

Centralno skladište U sklopu upravne zgrade i salona nalazi se i naše centralno veleprodajno skladište. Na 2200 m2 suvremeno organiziranog skladišnog prostora u svakom trenutku dostupno je više od 8000 artikala.Vlastitim voznim parkom osiguravamo distribuciju robe prema svim našim prodajnim centrima te brzu i redovitu isporuku kupcima. 
Regionalni smo distributeri renomiranih proizvođača ITALMIX , TRM, FLUIDMASTER-LIV POSTOJNA, GALASSIA, WAVIN EKOPLASTIK S.R.O., SAIME CERAMICHE, TIROLER ROHRE GmbH,  te mnogih drugih.
 
Podaci o poduzeću:TRIO I d.o.o. Buzet registrirano je za trgovinu, instalaterske radove i građevinarstvo. Temeljni kapital 2.000.000,00 kn uplaćen u cijelosti. Trgovački sud Rijeka: MSB 040035174, Tt-05/10-04, Čl. Uprave Milan Pavlič. Žiro račun: 2402006-1100396017 Erste & Steiermarkische bank d.d. Matični broj: 3800229 OIB: 47572307588  

Trebate više informacija?

TRIO I koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se